SlöSurfen

Underhåll ditt tak för längre livslängd

Börjar ditt tak se slitet ut eller har det blivit smutsigt efter flera år utan rengöring?

Trasiga tak är en vanlig orsak till fuktskador i hus. Det räcker med en liten skada för att få stora konsekvenser på ditt hus. Taket och fasaden är husets viktigaste punkter när det gäller fuktskyddet då det utsätts allra hårdast av vind, vatten, temperaturskillnader och snö.

För att förhindra fuktskador är det viktigt att underhålla sitt tak och tvätta det med ett par års mellanrum. Genom att utföra en takmålning får du ett skyddande ytskikt som motverkar fukt, vilket gör att exempelvis mossa eller alger inte kan växa. Mossa är ett problem på två punkter, det första är att det inte ser snyggt ut att ha på taket och för det andra påverkar det avrinningen från taket, vilket kan innebära att taket suger upp fukt. Detta är inte bra då det kan skada takets konstruktion.

Takteam erbjuder takbehandling i Stockholm, Göteborg och Malmö. Med många års erfarenhet och välutbildade medarbetare är Takteam några av de bästa i branschen. Takteam består av ett 20-tal skickliga yrkesmän som utför tjänster som taktvätt, takrengöring och takmålning i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln