SlöSurfen

Upptäck senaste trenden med keramiska grillar

Upptäck den senaste trenden med keramiska grillar. Med en keramisk grill från Kamado SUMO lyfter du dina grillupplevelser till en helt ny nivå! Med en kamado SUMO grill får du en mångsidig grill som levererar fantastiskt mört kött med den där underbara kolgrillsmaken.

Varför ska jag välja en kamadogrill?

En kamadogrill håller värmen längre genom sin keramiska isolering och kräver därmed mindre kol än en vanlig kolgrill. Med en kamadogrill får du den där unika grillsmaken som man bara får med kolgrillar. Kamadogrillen gör att man enkelt kan hålla en väldigt låg samt en väldigt hög temperatur vilket gör att grillen har många användningsområden. Några av användningsområdena hos en kamadogrill är att tillaga helt fantastisk grillad mat, rökning, bakning och pizza. Kamadogrillen fungerar mycket bra att använda året om i vårt nordiska klimat tack vare sin isolering.

Hur fungerar en Kamado grill?

En kamadogrill fungerar inte som en vanlig grill utan det som gör den effektiv är kombinationen av äggformen och möjligheten att reglera grillens lufttillförsel. Kamadogrillar är gjorda av keramik som isolerar och reflekterar värmen. Under matlagning håller du locket stängt och då får du en varm luftström tack vare grillens form. Värmen cirkulerar runt matbiten och ger dig en hög kontroll över rätternas tillagning. En kamadogrill fungerar lite som en en varmluftsugn som drivs på kol.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln