SlöSurfen

Enkla tips för att hålla det rent hemma

Här är knepen för att hålla det extra rent hemma och tips på hur du bibehåller det rent under en längre tid. Många upplever städning som en pest och pina, sen att det blir smutsigt igen efter bara några dagar är tröttsamt. Det är viktigt att hitta en städrutin som fungerar och är hållbar så att det inte hela tiden blir tvång.

Damma alltid först

Att damma är förmodligen det mest givande när det kommer till städning. Dels för att damm är något som gör att ett hem känns smutsigt men också för att det kan vara en hälsofara. När man väl har börjat damma och fått det i en rutin så blir det även enklare att bibehålla det städat och att man tar in damning som rutin. Att damma först under en storstädning är också viktigt då mycket av det damm som dammas bort hamnar på golvet. Vilket gör att man får göra dubbelarbete om man dammsuger innan man dammar.

Ta hjälp vid större arbeten

Att be om städtjänst är underskattat och oftast så erbjuder städfirmor dem flesta tjänsterna som kan gynna dig och ditt hem. Städkompaniet i Karlstad arbetar med helhetsleverantör och gör allt ifrån golvvård och fönsterputs till sanering och byggstädning.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln