SlöSurfen

Xtr24 – Förbrukningsvaror till bra pris

Ska du köpa stora mängder utav förbrukningsvaror som exempelvis smörjfett, alkylatbensin och motorolja så ska du gå in på Xtr24.se för dom bästa priserna. Xtr24 säljer mindre förbrukningsvaror i större mängder och dyrare produkter styckvis. Genom att inte ha några fysiska butiker så kan dom dra ner på både personal och lokalkostnader vilket leder till att priserna blir bättre. Det hjälper dom att nå målet att vara dom billigaste på marknaden när det gäller dessa förbrukningsvaror. Det blir också mycket enklare för kunden då du inte behöver åka till butiken för att försöka frakta hem varorna. Istället så kan du sitta hemma och beställa via internet och få sakerna levererade till din dörr. Xtr24 har sitt huvudkontor i Sverige tillsammans med ett lager. Deras huvudlager finns i Tyskland och ett till lager finns i Danmark. Genom att ha dessa lager så kan dom alltid ha mycket varor till bra priser samt så kan dom hålla det konstant uppdaterat med nya produkter.

För återkommande kunder så har dom ett lojalitetspoäng system vilket gynnar dom som ofta handlar hos Xtr24. Så ifall du köper något som exempelvis adblue så får du poäng som senare kan användas för att få andra produkter billigare. Detta gör så deras mål att bli den billigaste butiken i branschen kommer närmare. Dom har också en leveranstid på 1 till 5 dagar vilket gör att du får varorna väldigt snabbt.

Varför betala extra för produkter du kan få billigt hos Xtr24. Så nästa gång du ska köpa adblue, motorolja eller alkylat bensin gör det då hos Xtr24.se.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln