SlöSurfen

4 inredningstips som sätter prägel på ditt hem

Heminredning må se simpelt ut, men det är inte alltid så lätt att få till det riktigt bra. Det svåraste brukar oftast vara att få till en bra balans mellan design, funktionalitet och bekvämlighet. Här nedan kommer ett par enkla tips som gör din inredning snäppet lättare.

1. Ta reda på vilken stil du vill ha

Detta är var du börjar. Ta reda på stilen du är ute efter. Det finns många olika stilar på inredning och här gäller det att du gör lite undersökningar om vad du egentligen gillar. Börja med att Googla runt efter lite bilder. Här kan du få en hel del inspiration.

2. Små detaljer

Att byta ut knoppar, dörrhandtag, krokar och kökshandtag kan vara smart, men se till att välja färger och måla först, så du vet vad som kommer att passa. Hos Northenhome.se hittar ni ett stort utbud av dörrhandtag, kökshandtag, knoppar och mycket mer inredningsdetaljer.

3. Färger och material

Alltför ofta händer det att folk använder exakt samma material och färg till precis all inredning i ett rum. Detta kan väldigt lätt se tråkigt och livlöst ut. Du ska absolut inte försöka att få in så mycket färger du kan i rummet, utan det gäller att hitta en bra balans.

4. Ta tillvara på vad du redan har

Det är inte alltid du behöver köpa nya grejer, utan många saker kan säkert användas som inredningsdetaljer, vilket gör hemmet mer levande.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln