SlöSurfen

Akupunktur för hästar

På Alternative Healthworks får både du och din häst hjälp att må bra och prestera på högsta nivå. Det kommer säkert att läggas märke till på banan, men också på skogsturen, för både du och din häst är i harmoni med varandra. Modern hästfysioterapi förebygger och rehabiliterar hästen från eventuella och nuvarande skador.

I tusentals år har människor i öst använt akupunktur och växtbaserade läkemedel för att lindra och bota sjukdomar. Akupunktur involverar stickor på specifika punkter i kroppen. Akupunktur har blivit en av de mest populära alternativa terapierna i världen. Akupunktur för hästar är också en metod som har blivit vanlig för att lindra specifika punkter på hästen.

Kiropraktik för hästar

Alternative Healthworks jobbar med förebyggande hälsovård för att behandla asymmetri i hästars rörelsemönster. behandling av asymmetrier i hästens rörelsemönster. Detta innebär att hästen går på dubbla spår, har svårare att ställa i ena varvet, har svårare att ena galoppen och helt enkelt inte känns liksidig. En häst som regelbundet rids bör vara liksidig. Om man inte gör något åt en oliksidig häst så ökar risken för skada. Alternative Healthworks hjälper både dig och din häst att att bli liksidiga.

Örtmedicin för hästar

Örtmediciner är den äldsta formen av behandling som finns och i princip alla apoteksmediciner har sitt ursprung i örtmedicin.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln