SlöSurfen

Mo Korkmaz i Stockholm – En framgångsrik expert inom snabbmat

Mo Korkmaz i Stockholm har en lång erfarenhet och ett stort intresse för matlagning inom snabbmatsbranschen och att leverera mat av högsta kvalitet. Mo har älskat att laga mat så länge han kan minnas och det finns inga tecken på att det kommer att ändras. När Mo var yngre fick han hjälpa kockarna i köket samt studera hur de jobbade och vad de gjorde. Mo Korkmaz fick bland annat skala potatis, hacka grönsaker och diska, vilket han tyckte var kul då det fick honom att känna sig som en i teamet. Att få jobba i kök var något lärorikt och gav en bra grund för ett fortsatt karriär i branschen. Nyckeln till framgång har varit hans erfarenhet och intresse för matlagning som fortsätter att ta honom till ny höjder.

Mo Korkmaz har idag en egen hemsida där han ibland gör inlägg om lite allt möjligt, men främst handlar det om matlagning och recept.

Mo brukar ofta experimentera med sin matlagning och ta fram nya smaker, tekniker och finslipa sina kunskaper, det här gör att intresset fortfarande håller sig vid liv. Mo Korkmaz bor i Stockholm och är idag en framgångsrik egenföretagare som levererar färdig mat av hög kvalitet till många kunder i Sverige.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln