SlöSurfen

Behöver du hjälp med VVS i Örebro?

Är det dags för en ny värmepump innan vintern kommer eller kanske behöver du hjälp med rörinstallationer eller brandskydd.

Mälardalen VVS i Örebro är experter på installationer inom VVS, värmepumpar och brandskydd i Örebro. De har ett brett sortiment av pannor, värmepumpar och övriga VS-produkter från de största tillverkarna i branschen. Mälardalen VVS är fokuserade på kvalitet i sitt arbete och vill att du som kund alltid får det du är i behov av till rätt pris.

Brandskydd

Att investera i ett brandskydd är bra ifall det skulle börja brinna. De åtgärder som erbjuds inom brandskydd är brandtätning, kökssläcksystem och sprinklersystem. Mälardalen VVS erbjuder arbeten inom brandskydd i Örebro som förebyggande åtgärd i din fastighet.

Brandtätning hindrar att branden sprider sig mellan våningsplan och längs kabel- och ventilationsstråk. Det är en av de största brandfarorna i moderna byggnader. Mälardalen VVS projekterar och installerar även kökssläcksystem till restauranger.

Värmepumpar

Mälardalen VVS i Örebro hjälper dig med installation och service av värmepump i Örebro. Mälardalen VVS är återförsäljare av värmepumpar från Daikin och Vaillant som är några av branschens största tillverkare av värmepumpar.

Rot-avdrag

Rot-avdraget är en viktig ekonomisk hjälp för dig som privatperson då avdraget ger dig rätt att få tillbaka ungefär 30% av arbetskostnaden. Skatteavdraget har en maxgräns på 50000 kr per person i hushållet. Rot-avdraget gäller enbart själva kostnaden för hantverkaren och inte materialkostnaden. Mälardalen VVS har över 25 års erfarenhet av hantverk och är experter på detta område.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln