oktober 9, 2018 Johan

Behöver du hjälp med VVS i Örebro?

Är det dags för en ny värmepump innan vintern kommer eller kanske behöver du hjälp med rörinstallationer eller brandskydd.

Mälardalen VVS i Örebro är experter på installationer inom VVS, värmepumpar och brandskydd i Örebro. De har ett brett sortiment av pannor, värmepumpar och övriga VS-produkter från de största tillverkarna i branschen. Mälardalen VVS är fokuserade på kvalitet i sitt arbete och vill att du som kund alltid får det du är i behov av till rätt pris.

Brandskydd

Att investera i ett brandskydd är bra ifall det skulle börja brinna. De åtgärder som erbjuds inom brandskydd är brandtätning, kökssläcksystem och sprinklersystem. Mälardalen VVS erbjuder arbeten inom brandskydd i Örebro som förebyggande åtgärd i din fastighet.

Brandtätning hindrar att branden sprider sig mellan våningsplan och längs kabel- och ventilationsstråk. Det är en av de största brandfarorna i moderna byggnader. Mälardalen VVS projekterar och installerar även kökssläcksystem till restauranger.

Värmepumpar

Mälardalen VVS i Örebro hjälper dig med installation och service av värmepump i Örebro. Mälardalen VVS är återförsäljare av värmepumpar från Daikin och Vaillant som är några av branschens största tillverkare av värmepumpar.

Rot-avdrag

Rot-avdraget är en viktig ekonomisk hjälp för dig som privatperson då avdraget ger dig rätt att få tillbaka ungefär 30% av arbetskostnaden. Skatteavdraget har en maxgräns på 50000 kr per person i hushållet. Rot-avdraget gäller enbart själva kostnaden för hantverkaren och inte materialkostnaden. Mälardalen VVS har över 25 års erfarenhet av hantverk och är experter på detta område.

Tagged: , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

ett × 5 =