SlöSurfen

Dags att sälja kakor till laget eller klassen?

Börjar det bli dags att sälja kakor för att tjäna in lite pengar till klasskassan eller laget för att få åka på en resa? Då ska ni kontakta Kakmonstret.nu där eran klass kan tjäna hela 50kr per såld burk! Till skillnad ifrån konkurrenter så får du mest pengar utifrån att sälja med hjälp av Kakmonstret. Dessutom så är kakor att föredra över något annat, alla gillar väl kakor?

Tjäna pengar till klassen

Det finns några olika sätt att tjäna pengar till klassresor, man kan bland annat ordna föreställningar, som kan vara någon form av underhållning eller drama. Under evenemanget kan fika med kaffe säljas och bidragas till klasskassan. Vad de flesta gör är att sälja populära sportkläder, till exempel av Newbody eller genom att sälja kakor. Vi tycker att det bästa alternativet är att sälja kakor till klassen eftersom det är något alla har och det är lätt att sälja.

Sälja kakor till föreningen

På Kakmonstret kan du tjäna pengar till föreningen genom att sälja dina självdesignade kakor. Du väljer namnet på föreningen och hälsningen eller meddelandet som ska finnas på burken. Sedan kan du också välja innehållet i burken och du kan se olika kakor som kan väljas under produkten. Det måste finnas en kontaktperson i laglig ålder, vanligtvis rektor eller annan vuxen. Kakorna i kexformen är pralinkaka, vaniljdröm, chokladkaka och kardemumskorpa.

Ett exempel på hur det kan se ut är eran föreningslogga och en hälsning i stil med:

Stort tack till dig för att du är med och stödjer vårat lag

Hälsningar
Björklövens lag-10

Trendande artiklar

Dela den här artikeln