SlöSurfen

Hårsalong och inredning hos We Apartment i Kalmar

We Apartment är en hårsalong men erbjuder även inredning och diverse presenter, accessoarer och smycken. Deras hårsalong arbetar med Hairtalk extensions och som är en skonsam metod med 100% äkta remy hår och med tunna och hållbara fästen. Med Hairtalk kan du göra stora färg- och utseendeförändringar utan att behöva färga ditt egna hår. Hairtalk erjuder flera fantastiska produkter för dig som är tunnhårig eller lider av håravfall.

Hos We Apartment i Kalmar så finner du några av bästa frisörerna och som ger dig en bra helhetsupplevelse. Salongen är väldigt vacker och stilren, här kan man enkelt hitta inspiration till sitt hem. We Apartment är Kalmars bästa frisörsalong.

Att vara frisör så är man både kreativ och social. I frisörutbildningen lär du dig allt från klippning till styling och färglära. Det som är väsentligt för frisörer är gesällbrevet som är ett bevis på att man avlagt gesällprov inom ett hantverksyrke som bland annat frisör.

Kända varumärken

We Apartment arbetar med kända varumärken såsom Marimekko, Redken, Ingnell Jewellery, Face Stockholm, Åre Choklad, Beard Monkey, Marc Inbane och många fler. Detta innefattar en stor del av deras produkter som är av hög kvalité som bland annat Diadem och Ljus, från bland annat Ester & Erik.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln