SlöSurfen

Inred med en rustik stil

När det gäller inredning finns det så många olika stilar att välja mellan. Det finns traditionell, modern, minimalism och naturligtvis industriell. Vad är rustik inredning? Det är en stil som hämtar inspiration från fabriker och andra industribyggnader. De viktigaste kännetecknen är synliga tegelväggar, metallbalkar och kanaler, betonggolv och stora fönster. Den här stilen blir alltmer populär nu eftersom människor letar efter något unikt och annorlunda. Om du funderar på att inreda ditt hem i den här stilen är det här några saker att tänka på.

Det första du bör tänka på är vilket helhetsintryck du vill ha. Industriell stil kan vara ganska minimalistisk, så om det är det du är ute efter, så satsa på det. Men om du vill ha något lite mer mysigt och inbjudande kan du kanske lägga till lite varmare element som mattor och filtar. En annan sak att tänka på är möblerna. Den här stilen handlar om att blanda och matcha olika delar, så var inte rädd för att blanda vintage och moderna delar tillsammans. Och slutligen är belysningen viktig i den här stilen, så se till att du väljer armaturer som kompletterar rummets övergripande utseende.

Allt du behöver för att kunna skapa den perfekta atmosfären i ditt hem hittar du hos U.N Interiör. I deras noga utvalda sortiment hittar du snygga möbler och inredningsdetaljer som alla följer den industriella och rustika stilen. Om du letar efter barstolar i skinn eller metallskåp ska du kolla in deras butik.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln