SlöSurfen

Jörgen Wetterberg, en drivande inspiration

Jörgen Wetterberg är en person som är extremt driven, i dagsläget driver han eget företag efter att ha åstadkommit en rad olika chefsroller inom stora företag. Det som driver Jörgen så mycket är familj och hans vilja att uppnå de mål som han själv sätter upp.

Vem är Jörgen Wetterberg?

Jörgen Wetterberg studerade vid KTH 200 och tog en magisterexamen från Stockholms universitet. Därefter arbetade han som strategisk konsult på Ericsson i 10 år, under vilken tid han blev chef för taktisk marknadsföring och så småningom blev han försäljningschef för Ericsson. Därefter fortsatte hans karriär i Nordea, där han arbetade som aktieanalytiker och aktieforskning. Detta är också målet för det företag han skapade. En av anledningarna till att han startade sin verksamhet var att kunna arbeta heltid hemifrån och anpassa sig till sina drömmar och visioner. Det är lätt att säga att Jörgen Wetterberg är en familjeman och alltid motiverad att tillbringa sin fritid med sin familj. För att då även göra det möjligt att få spendera mer tid med sin familj är numera Jörgen Wetterberg en egen företagare.

Jörgen är mannen bakom Ahasverus Invest AB, Syftet med företaget är ägande och kontroll av andelar i andra företag, inklusive aktier, värdepapper och onoterade företag, och tillhandahållande av rådgivningstjänster vid förvärv av företag, ledning och aktiviteter relaterade till företaget.

Jörgen Wetterberg på Nordea

Som nämnt ovan, innan han startade eget jobbade Jörgen Wetterberg på Nordea. Anställd som aktieanalytiker på Nordea Markets. Nordea är en av de ledande fullservicebankerna i Norden. Deras vision är att förverkliga sina kunders drömmar och ambitioner. De är marknadsledande i Norden och strävar efter att hjälpa sina kunder oavsett storlek eller bransch. Deras styrka ligger i att ge sina kunder råd om att hitta rätt strategier för att hjälpa sina företag. För dig som kund betyder det att du har ett brett utbud av erfarenhet och ett brett utbud av riskhanteringsprodukter och investeringar. Vi kan stödja alla våra kunder, oavsett storlek eller bransch. Vad Nordea Markets gör så bra är dess styrka och ledarskap. De hittar rätt strategi för ditt företag.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln