SlöSurfen

Köksapparater och utrustning som är ett måste till hemmet

Oavsett om du är en hobbykock eller om du bara lagar mat för överlevnad så finns det köksapparater och utrustning som du måste ha till hemmet. Nedan följer en lista på dem allra vanligaste saken som är essentiella i köket. Gastrobutiken har ett stort utbud och hos dem hittar du alla nedanstående köksapparater och utrustning.

 1. En ordentlig kniv
  Kniven är det viktigaste verktyget i köket, och kockkniven är den mest användbara av alla knivar. Det ska kännas som att dina armar är raka och bekväma att använda. På detta sätt blir matlagning mer intressant.
 2. Stekpanna
  Oavsett om du är kroketter, pannkakor, kött eller fisk, behöver varje kök en stekpanna. När du väljer en stekpanna är det viktigt att överväga vilket material som är bäst för din matlagning. Du kan läsa mer i vår guide till stekpannor för de vanligaste stekpannorna.
 3. Grytor
  Grytor är som a och för köket, i en gryta kan du koka mängder av råvaror som potatis, ris, pasta, gröt och mängder av grytor och såser.
 4. Kaffemaskin
  Kaffet är onekligen det viktigaste vi svenskar har och många av oss klarar inte en dag utan kaffe. Kaffet är det som ger oss den där extra energiboosten som behövs för att klara av en jobbdag.
 5. Brödrost
  Ett rostat bröd på morgonen och en kopp kaffe eller te är en nyckelstar för många. Hur brödrosten rostar brödet är viktigt. Letar du efter en brödrost till ditt kök? Det finns många olika modeller att välja mellan. Brödrosten är inte bara en köksredskap utan också en bra detalj i köket.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln