SlöSurfen

Presentbutik som säljer träleksaker och inredning

Presentbutiker är alltid en fröjd att gå och kolla i, det är i sådana butiker man kan hitta dem mest spännande grejerna. Allt ifrån träleksaker till häftiga inredningsprylar. Hos Greta är en presentbutik i Nässjö som även säljer online. I deras presentbutik hittar du allt ifrån Maileg kanin till Majas Cottage och Solstickan brandfilt och brandsläckare.

Svårt att välja den perfekta presenten?

Att köpa gåvor är alltid svårt, för de flesta vill inte ha något. Men naturligtvis vill du fortfarande ge en gåva till personen i fråga. Hos Greta hittar du många gåvor som du ursprungligen ville ge dig. Till exempel hittar du många högkvalitativa lakrits och choklad. Vem skulle inte vilja ha chokladmandlar. De ger också en mängd kaffe och te till människor i verkliga livet. Deras vision är att kunna förse människor med heminredningsprodukter som alltid är lämpliga för inredning, presenter och hobbyer med stort intresse och allvar. Om du köper en present till någon som vänder sig, eller borde vara en doppresent, finns det alltid många alternativ Hos Greta.

Brandsläckare och brandvarnare i hemmet

För säkerheten för dig och dina grannar måste varje hushåll ha brandförebyggande åtgärder. Alla hus måste vara utrustade med röklarm. Det är bäst att utrusta en 6 kg pulversläckare och brandfilt, och storleken är bäst att vara 180 x 120 cm. Dessutom bör det finns brandvarnare i hemmet. Hos Greta hittar du både brandfilt och brandsläckare från Solstickan.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln