SlöSurfen

Majestic-E | Elcykel av BIKEID

Majestic E är en lätt och snygg elcykel i klassiskt utförande med både batteri och motor placerat i baknavet.  Samtidigt som du cyklar laddas den upp  med den regenererande bromsfuntionen vilket gör att du kan få ut mer utav dina cykeltider. En 3 timmars laddning ger ca 30-40 km assisterad cykling upp till 25km/h. Du laddar enkelt cykeln i närmaste eluttag med ett uttag på bakre delen av cykeln.

Cykelram

Elcykelns totala vikt är 19kg vilket är mycket lätt jämfört med dem flesta andra elcykel-modellerna som erbjuds på marknaden. Detta eftersom cykelramen är byggd utav fint Hi-Ten stål samt en motor och batteri på endast 3.4kg. Ramen är skyddad av en fin kromlegering som skyddar din cykel från skavanker, repor och andra skador, den ger även en snygg finish.

Medföljande app till telefonen

Anslut enkelt cykeln till en app på din telefon där du kan styra motorn assist, toppfart och den regenererade bromsfunktionen. Du kan även där se batteristatus och effekt på cykelmotorn. Du ansluter enkelt via bluetooth men självklart är du inte beroende av appen för att kunna cykla med funktionerna.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln