SlöSurfen

Sparkar och sparkcyklar från Kickbike

Sparkcyklar och sparkar har funnits i många år och de har alltid varit smidiga att ta sig fram med. Vi på Kickbike har framtidens sparkcyklar för både terräng, stadsmiljö och träning som fungerar under alla årstider. Att sparka sig fram kan vara en intensiv träning som får igång kroppen på ett helt annorlunda sätt än en vanlig cykel, samtidigt som det är väldigt roligt.. 

Vi har utrustat både sparken och sparkcykeln med ett justerbart styre för att den ska passa alla i familjen. Våra sparkcyklar och kicksparkar är gjorda av aluminium, vilket gör dem lätta och enkla att ta sig fram med.

Sparkcykeln har många tillbehör som går att köpa med, bland annat dragkrokshållare till bilen. Det finns även cykellås, nacklina, cykelhjälm och handskar, styre, bromsbelägg, handtag, bromsskiva och bromshandtag. Vi har även fälg och däck med och utan dubb, styre, bromsbelägg, handtag. bromsskiva och bromshandtag. Vi har också våra cykeltröjor och reflexvästar med vår egna kickbike-logga på.

 

Sparken har många tillbehör som går att köpa med, bland annat is-skenor, olika bromsar, cykelkorg och mycket mer. 

Dragfäste finns i olika storlekar och har en fjädrande funktion, du kan sätta fast dragfästet på sparken eller sparkcykeln och sedan koppla din hund eller liknande på. Draglina enkel gör att du kan dras av en hund och draglina dubbel gör att du kan dras av två hundar, dessa draglinor finns i två meter som funkar som ett koppel, fast med en elastisk funktion som gör att du slipper hårda ryck och funkar både till spark och sparkcykel.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln