SlöSurfen

Tomas Tobiasson – Ekonomikonsult på Angamato AB

Tomas Tobiasson är en positiv person som ser fler möjligheter än svårigheter när det kommer till att driva ett bra företag. Är man ett företag som har ekonomiska utmaningar så går det inte att spara sig ur en jobbig situation som ett företag, det gäller att satsa på sina kunder så att de har det bra och trivs. Det gäller att visa människorna bakom företaget och framhäva närheten till sina kunder istället för att endast visa företag utåt. Vill ni ha stenkoll på ert företags ekonomi så anlita Tomas Tobiasson idag!

Tomas Tobiasson hjälper Sveriges småföretagare

Som ekonomikonsult har Tomas stenkoll på vad som krävs för att klara av de ekonomiska utmaningarna som småföretag i Sverige har från myndigheter och lagar. Nyckeln till ett bra samarbete ligger i en nära kommunikation mellan de som har stenkoll på ekonomin och de som bara vill driva sitt företag. Med en ekonomikonsult så är målet att alla siffror ska vara rätt, hela året! Att vara en positiv drivkraft i människors liv ligger Tomas nära till hjärtat. För att man själv ska lyckas i livet så gäller det att hjälpa personer omkring sig. När ni väljer att jobba med Tomas så är nyckelfrasen: ”Det löser vi tillsammans”!

Om Tomas

Utöver att vara en hejare på ekonomi och hur man driver företag så är Tomas en aktiv person på fritiden som gärna cyklar några mil i veckan. Tomas intresse för motion började med en runda runt Orsa sjön som gav honom en helt ny syn på naturen och hur vackert det ibland är att uppskatta omgivningen. Tomas läser även mycket samt är väldigt aktiv på sociala medier. Letar ni efter enkla tips på hur man får ihop vardagsekonomin så hittar ni flera bra tips på Tomas Tobiassons blogg!

Trendande artiklar

Dela den här artikeln