SlöSurfen

Fasadtvätt och fasadmålning Stockholm

När det kommer till att tvätta fasaden eller måla om fasaden så krävs oftast ett större arbetsprojekt. Ofta i form av att man anställer en firma som sen under några dagar kör dit sin stora maskiner för att komma åt tanken och fixa till dem. Eftersom att dem arbetar på en väldigt hög höjd så finns alltid risken att trilla ner vilket vore förödande.

Svensk Arbetsklättring är ett företag som sysslar med Arbetsklättring, vilket är en relativt ny form av höghöjdsarbete som också kallas yrkesklättring eller rope access, vilket är en form av klätterteknik. Svensk Arbetsklättring är specialister på höghöjdstjänster och erbjuder flera olika tjänster, bland annat fasadmålning, fasadtvätt och fasadrenovering. Företaget är lokaliserat i Stockholm och utför främst sina tjänster däromkring.

Att jobba med höghöjdsarbete krävs endast reparbete och är både snabbt och smidigt sätt att få klart projektet på då det inte kräver mycket tid med transporter och maskiner. Det är en väldigt enkel och säker metod som också är väldigt anpassningsbar till tjänsten som ska utföras och beroende på i vilken miljö. Till exempel så gör det ingen skillnad om höjden är 5 meter eller 50 meter.

Ska du vända dig till någon som utför fasadrenovering, underhåll eller inspektion och du tänker att du vill gå till någon miljövänlig, vänd dig då till Svensk Arbetsklättring.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln