SlöSurfen

Hitta den rätta bilgarantin – Svenskt Fordonsskydd

Svenskt Fordonsskydd erbjuder en förlängd nybilsgaranti som gör ditt bilägande enklare och tryggare genom att skydd dig mot dyra överraskningar när bilens nybilsgaranti har gått ut. Att köpa en ny bil kan för många vara sitt livs största eller näst största köp och när du köper en ny bil är det viktigt att att välja en bil som du kommer ha användning för och gärna en som behåller sitt värde bra efter ett par år. Vid köp av en ny bil följer det alltid med en nybilsgaranti som täcker de allra flesta problem som kan uppstå om bilen går sönder. Den här garantin är väldigt värdefull och gör bilägandet enklare och tryggare. Nybilsgarantin varar inte för evigt dock, och när den har utgått får du själv stå för de kostnader som kan uppstå när delar går sönder. Lösningen på detta problemet är enkelt och Svenskt Fordonsskydd hjälper dig med den rätta bilgarantin för din bil.

Ansökan

Allt du behöver göra är att skicka in en ansökan till Svenskt Fordonsskydd. Ansökan är helt gratis och efter att ansökan mottagits kommer en digital kontroll av din bil att ske. Om inga problem upptäcks kommer ett fordonsskydd att erbjudas för ditt fordon. Kostnaden varierar beroende på vilken typ av bil du har. Vid lyxbilar som Ferrari, Bentley, Lamborghini m.fl. finns ett särskilt fordonsskydd där en individuell bedömning kommer att ske av din bil. Anledningen till detta är att alla lyxbilar är väldigt olika och värdena varierar stort.

Begagnad bil?

Vid en begagnad bil finns det flera faktorer som spelar roll om den kvalificerar för en förlängd nybilsgaranti. Är bilen bara några år gammal är chansen stor att nybilsgarantin fortfarande gäller, men om den har slutat gälla beror det på hur länge sedan det var. Kontakta Svenskt Fordonsskydd så gör de en bedömning om möjligheterna till en förlängd nybilsgaranti.

Svenskt Fordonsskydd Ltd.

Svenskt Fordonsskydd Ltd grundades när de upptäckte att det fanns ett stort problem med dyra reparationer så fort nybilsgarantin på fordonet hade gått ut. Idag har de hundratals nöjda kunder över hela Sverige.

Trendande artiklar

Dela den här artikeln