SlöSurfen

Tracksuiten – ett givet måste i varje man och kvinnas garderob

Letar du efter ditt nästa klädesplagg och undrar vad du ska köpa? En av de största trenderna just nu är tracksuits. En tracksuit består av två delar, en överdel som är en träningsjacka och en underdel som är som joggingbyxor. Klädesplagget fungerar till det mesta och är dessutom både bekvämt, skönt och riktigt snyggt! 

Under 1900-talet var tracksuiten framförallt förknippad med de olympiska spelen och idrott, under 2000-talet har dock detta ändrats. Idag är det ett klädesplagg som världsstjärnor såsom Pharrell William eller Rihanna ofta upptäcks i. Tracksuiten har således blivit riktigt trendig och ett givet plagg i varje man och kvinnas garderob. 

En tracksuit passar både när du ska ut i joggingspåret, träffa vännerna ute på en middag eller mysa hemma i soffan. Ska du på fest? Oroa dig inte! Matcha din tracksuit med klackar och bli en stil-idol eller varför inte se riktigt cool ut i tracksuit och några fräsiga sneakers? 

Du kan antingen köpa en tracksuit så att du blir 100% färgkoordinerad eller kan du gå lite mer wild and crazy och köpa under och överdelen i olika färger eller mönster. Kappa erbjuder ett stort utbud av tracksuits som passar till alla tillfällen, slå till redan idag! 

Trendande artiklar

Dela den här artikeln